Bed & Breakfast

Wilt u tijdens een opleiding stijlvol verblijven in Zuidwest-Drenthe? Dat kan bij Bartels Bed & Breakfast in Het Buiten Land te Ansen, naast de trainingslocatie.

Bartels Bed & Breakfast

Bartels Bed & Breakfast is gehuisvest in Het Buiten Land. Het is een volledig verbouwd pand uit circa 1890, dat in het verleden gediend heeft als boerderij en later als hotel-restaurant. Er zijn drie gastenkamers waar u uit kunt kiezen: De Vuurkamer, de Waterkamer en de Luchtkamer. Achter de Bed & Breakfast bevindt zich een grote tuin, waar u gebruik van kunt maken. Uw auto kunt u parkeren op het ruime parkeerterrein. NB: Het Buiten Land is niet toegankelijk voor huisdieren en is een geheel rookvrij pand!

Geniet van de Drentse bossen

De zon komt op boven bedauwde velden en een nieuwe dag kondigt zich aan. Spring op uw fiets of stap in uw auto en rijd een heerlijke Drentse dag tegemoet!

Speciale prijs voor cursisten

Als cursist van Bureau Land kunt u overnachten voor het speciale tarief van € 40,- per persoon per nacht, inclusief ontbijt. Dit geldt uitsluitend tijdens of voorafgaand aan trainingsdagen in Ansen.

Wilt u Reserveren?

Vul het reserveringsformulier in op www.bartelsbb.nl Binnen 2 werkdagen ontvangt u een bevestiging.