Wie is Judith Jager?

Judith Jager

Judith is als zeer ervaren loopbaan- en mobiliteitsadviseur in het najaar 2015 gestart bij Bureau Land. Ze kwam in 2011 voor het eerst in contact met Bureau Land in de module provocatief coachen, waarna ze bij Bureau Land zowel de NLP Practitioner als de Master Practitioner afrondde.

Ze is haar loopbaan gestart in de arbeidsbemiddeling en zocht uiteindelijk verdieping in haar werk, waarna ze een opleiding tot loopbaanadviseur startte. Bij haar vorige werkgever coachte en begeleidde ze diverse doelgroepen in  uiteenlopende situaties me. Haar belangstelling voor de mens en zijn gedrag en dan met name op het vlak van arbeid en organisatie, voedt zij onder meer door haar studie Psychologie. Deze studie volgt ze momenteel aan de Open Universiteit. Een andere passie van haar is theater en acteren. In haar vrije tijd en soms ook in haar werk, zie je dit volop terug.

Belangrijke waarden die zij in haar werk graag vervult zijn onder meer intensiteit, aanraakbaarheid, humor en zingeving. Judith is te omschrijven als een sensitieve, doch ook nuchtere jonge dame die vrij gemakkelijk met uiteenlopende mensen de verbinding weet aan te gaan. Integriteit heeft zij hoog in het vaandel staan. Ze vindt het belangrijk dat mensen ervaren, dat ze mogen zijn wie ze ten diepste willen zijn en op deze manier vrij kunnen leven, waarbij respect bewaard blijft voor hun omgeving.

Judith haar adagium

De betekenis van ons leven, ligt in het verschil dat we maken in de levens van anderen.’