Bahama Coaching – II

Het is vrijdag 21 april. De wekker gaat om 07.00 uur en mijn koffer is grotendeels gepakt, alleen de toiletspullen moeten er nog in. Met de auto reis ik af naar Ansen om daar Joke op te halen om vervolgens richting Schiphol naar de Bahama’s te vliegen. De reden van deze coaching trip heeft ermee te maken dat ik een moeilijke tijd achter de rug heb en hiervan probeer te herstellen en te ontdekken wat ik zelf wil. Ik heb mij zeker wel afgevraagd of de Bahama’s nu wel de plek is waar ik naar toe moest gaan. Temeer omdat in mijn herinnering deze reisjes waren voorbestemd aan pas getrouwde stellen die op huwelijksreis gaan. Maar niks is minder waar. Eénmaal aangekomen op het pittoreske vliegveld werden wij verrast door een lokale band die op hun eigen Caribische wijze er voor zorgde dat je Nederland al snel vergeet en je waant in een compleet andere wereld, wat mij achteraf écht heeft geholpen. Los van het feit dat ik Joke al een tijdje kende, is een reis met één op één coaching toch anders dan wat ik in Ansen heb beleefd. Los van de prachtige omgeving en natuurlijke niet te vergeten de parelwitte stranden, zijn de strand- en zeesessies met Joke écht bijzonder. In een ongedwongen sfeer waarin je je vrij voelt van alle beslommeringen die hier in Nederland spelen krijg je echt het gevoel dat je in korte tijd stappen maakt die nodig zijn om weer invulling te geven aan je eigen leven. Er is alleen één nadeel aan deze speciale reis en dat is dat je er niet meer weg wilt. (echt relaxt daar, kunnen wij in Nederland nog een voorbeeld aan nemen) En de band die je opbouwt met elkaar is zo bijzonder, dat deze reis voor altijd in mijn herinnering blijft. Bij terugkomst in Nederland is mij één ding duidelijk geworden; Deze reis heeft echt iets toegevoegd aan mijn leven. Met dank aan Joke die op een zeer professionele wijze mij heeft meegenomen op een reis die mij heeft laten inzien waar het werkelijk om gaat.  MK

Onze cookie-instellingen is zo ingesteld dat u de beste surfervaring krijgt. Als u gebruikt blijft maken van onze website, zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder, dan gaat u akkoord met deze instellingen. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten