De jaren 1993-2018 = Bureau Land 25 jaar!

Het jaar 2018 is begonnen. Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie – Bureau Land bestaat dit jaar 25 jaar. De vraag is: Is dat oud? Of is dat nog jong? Voor een mens betekent 25 jaar jong. Niet piepjong, maar toch jong. Hoe is dat voor een bedrijf? Dat betekent toch wel een beetje een respectabele leeftijd.

Een bedrijf waar 25 jaar energie in is gestopt. Om het te laten groeien, om de continuïteit van de banen van personeelsleden te waarborgen.

Vijfentwintig jaar plezier hebben in wat je doet, dat is niet altijd gemakkelijk. Er zijn tegenslagen, er zijn mensen die zichzelf willen verrijken ten koste van het bedrijf. Als oprichter is het belangrijk om de spirit en de visie open te houden.

Die is er wel! Visioenen over wat we willen, over wat we zien gloren in de verte, waar we energie in willen steken. Bureau Land is uitgegroeid: Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie.

Internationaal zijn we aan het werk met onze missie: mensen psychologisch gereedschap bieden waardoor ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden!

Psychologisch kapitaal is het enige kapitaal dat uiteindelijk soelaas biedt in het leven als het leven moeilijk wordt. Natuurlijk is kapitaal helpend, psychologisch kapitaal betaalt zich echter ook uit in de toekomst. Kinderen met ouders die zichzelf ontwikkelen, ervaren meer kracht en zelfvertrouwen in hun eigen toekomst.

Jong geleerd, oud gedaan. De toekomst gaat over leren, over life long learning, omdat je anders de ontwikkelingen niet kunt bijhouden.

Bureau Land: persoonlijk en professioneel ontwikkelen!