Opnieuw en toch weer nieuw

Vraag van lezer: Ben ik alleen moeder of ook vrouw en mens?

Een warm hart

De vrouw die mij vertelt dat ze als 74-jarige weer verliefd is geworden. We praten verder.Haar kinderen vinden het niet goed. Hoe is de vader van uw kinderen gestorven? Plotseling, zegt ze, een auto-ongeluk. De kinderen hebben niet kunnen wennen aan het idee dat hun vader ging sterven.Dat is moeilijk, een plotselinge dood. Ze vinden dat hun moeder ontrouw is aan hun gestorven vader, die acht jaar geleden overleed. Vindt u dat ook? Nee, zegt ze. Ik heb echt heel veel van hem gehouden. Maar ik wil weer van iemand houden. Ik ben geen koud mens, ik heb een hart dat graag liefheeft. Zegt u dat ook tegen de kinderen? vraag ik. Nee, zegt ze, ik zwijg erover, wil geen ruzie. Ze zijn erachter gekomen door een kaart die ik van mijn nieuwe liefde had gekregen.U zei iets prachtigs over uw hart tegen mij. Over het feit dat u een warme vrouw bent, die leeft en lief kan hebben. Dat is prachtig om zo’n moeder te hebben. En vertel hoeveel u gehouden hebt van uw overleden man. Eer hem en zeg dan tegen de kinderen dat u geen toestemming nodig hebt van hen. Dat u graag support van hen zou willen hebben en als hen hetzelfde zo overkomen, u hen daar ook in zou steunen om weer lief te hebben en weer in staat te zijn liefde te ontvangen.

Zo is het, zegt ze.

Onze cookie-instellingen is zo ingesteld dat u de beste surfervaring krijgt. Als u gebruikt blijft maken van onze website, zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder, dan gaat u akkoord met deze instellingen. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten