Coaching

Hoe vind ik een antwoord op mijn vragen?
Coaching, de sleutel tot zelfinzicht en zelfontplooiing.

Als u vragen heeft en u vindt zelf het antwoord niet. Als u een andere baan wilt maar u doet het alsmaar niet. Als u het idee heeft dat er meer in u zit en het komt er niet uit: dan kan coaching het antwoord zijn. Coaching is het doorlopen van een ontwikkelingstraject met een client (persoon, team, organisatie) richting een gespecificeerd doel.  Het doel van coaching kan ook zijn om dat doel te specificeren.

Capital Coaching
Bij Bureau Land gaan wij uit van Capital Coaching, de Coach met een hoofdletter, die ongeacht de inhoudelijke vragen kan coachen op onbewuste patronen, programma’s en systemische uitgangspunten. Deze vorm heeft als doel dat u straks zelf, zonder coach, weer verder kan.

Coachingsstijl: Confronterende compassie
De coachingsstijl die Bureau Land kenmerkt (en die ook in ons logo te herkennen is) is: Confronterende Compassie. Als u door ons gecoacht wordt, kunt u een directe, to the point, no-nonsense, provocatieve, eerlijke, oprechte, de waarheid niet schuwende manier van coachen verwachten, dit alles met een warme, intense betrokkenheid bij u en uw vraagstuk. Wij gaan op zoek naar uw (veer)kracht en potentie om het maximale (weer) uit uzelf te kunnen halen.