Over ons

Bureau Land

Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie
sinds 1993

 

Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie – Bureau Land  is een opleidingsinstituut waar, de naam zegt het al, Psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Dat is onze filosofie.

Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze Opleidingen, Leergangen, Trainingen, Master Classes, Organisatieontwikkeling en ook in onze Coachingsactiviteiten. U kunt onze trainingen zowel individueel, in groepen als in teams volgen.

Professionele & Persoonlijke Ontwikkeling

Professionele en Persoonlijke groei en verandering: onze opleidingen en trainingen draaien om deze begrippen. Wanneer u meer wilt bereiken in uw leven, wanneer u een andere baan wilt maar alsmaar niet die stap durft te zetten, wanneer u niet begrijpt waarom u steeds in conflict komt met uw collega’s, wanneer u beter wilt communiceren of meer uit uw leven wilt halen: op elke ontwikkelingsvraag hebben wij een antwoord of bieden wij een advies / traject op maat. Wij kunnen u leren uw leven of professie vorm te geven, uw communicatie en verandering in werk en privé zelf te sturen. Hierdoor wordt u wie u zou kunnen zijn!

Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie
Voor Individu en organisatie

Wat is werk zonder mensen? Wat mensen beweegt, beweegt organisaties. Voortschrijdend inzicht houdt mensen en dus organisaties in beweging. Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie is er zowel voor individu als organisatie. Onze trainingen bieden u nieuwe kennis en nieuwe inzichten, die u meteen kunt toepassen in de praktijk.

Variëteit in Trainingen
Onze trainingen variëren van introductiecursussen tot diepgaande leergangen om Coach of NLP-trainer te worden. Instituut voor Toepasbare Psychologie is als enig bureau in Nederland gelieerd aan de Amerikaanse NLP University van Robert Dilts.

Bureau Land is in 1993 opgericht door drs. J.A. Land, Organisatie- en Arbeidspsycholoog.