Locatie Groningen

NLP Opleidingen Groningen

Bureau Land, Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie is een opleidingsinstituut waar, de naam zegt het al, Psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Dat is onze filosofie.

Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze Opleidingen, Leergangen, Trainingen, Master Classes, Organisatieontwikkeling en ook in onze Coachingsactiviteiten. U kunt onze trainingen zowel individueel, in groepen als in teams volgen.

In Groningen hebben wij een eigen locatie aan Nieuwe Boteringestraat 96.

NLP Opleidingen

NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren, is gebaseerd op een aantal aannames over de werkelijkheid, de menselijke ervaring, menselijke communicatie en verandering. Het is een concrete manier van acteren, die verandering mogelijk maakt. Het geeft u inzicht in uw eigen gedrag en uw eigen manier van communiceren. Hoe is dit ontstaan, waardoor wordt dit aangestuurd en hoe kunt u hier verandering in aanbrengen, zodat u zelf het stuur in handen heeft in uw leven? U leert nieuwsgierig te zijn naar uzelf en anderen. Hoe doet u eigenlijk de dingen die u doet? Wilt u dit nog steeds zo houden of wilt u wat anders? Wat zijn uw drijfveren en verlangens? Hoe neemt u beslissingen? Wat wilt u echt ? Wat houdt u (on)bewust tegen in het behalen van uw doelen? Hoe wordt u efficiënter in uw werk? Hoe kunt u het beste uit uzelf en anderen halen? Dat ontwikkelt en ontdekt u in een van onze NLP Opleidingen.

Coaching Opleidingen

Coachen is een stijl van begeleiden/ontwikkelen die op het ogenblik in de meeste organisaties toegepast wordt. Coachen past in de ontwikkeling van deze tijd. Mensen zijn gericht op persoonlijke groei en willen ook individueel benaderd worden. Nu mensen ontdekken dat ze meer op zichzelf moeten vertrouwen en minder op de grote structuren om hen heen, willen mensen hun eigen hulpbronnen en vermogens kunnen mobiliseren op die momenten dat zij ze nodig hebben of willen toepassen. In de Coach Opleidingen en Leergangen ontwikkelt u een set aan vermogens om mensen dit te kunnen bieden.

Het Pand van Land

DSC_0277

Locatie Groningen

Nieuwe Boteringestraat 96
9712 PS Groningen

Het Pand van Land: de vestiging in de stad Groningen, ligt centraal in de stad aan de Nieuwe Boteringestraat 96. Geroemd om de prettige sfeer vinden hier sinds jaren de activiteiten plaats. Het Pand van Land ligt ten noorden van het centrum van de stad Groningen.

Komt u met de auto? U kunt parkeren in Plantsoenbuurt of in parkeergarage Ossenmarkt. Komt u met de met trein? Reis naar station Groningen-Noord en loop richting stad via het Noorderplantsoen.