Wie is JOke Land?

DSC03761FotoMX-103

JOke Land is arbeids- en organisatiepsycholoog, CEO en internationaal gecertificeerd Master NLP-trainer bij de ABNLP and NLPU California. Voordat zij haar eigen bedrijf oprichtte, was zij Hogeschooldocent, wetenschappelijk onderzoeksmedewerker en consultant. Ze richtte in 1993 haar eigen bedrijf op: Bureau Land. Deze organisatie heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bekende organisatie: Internationaal Instituut voor Toepasbare Psychologie.

JOke Land haar adagium:

Wie vroeg zijn ziel breed leert uitspannen, weet later de hele wereld in zich te sluiten.

Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Als arbeids- en organisatiepsycholoog traint JOke Land vanaf 1990 organisaties, teams en individuen en is ze consultant, trainer en  organisatiecoach, team- en individuele coach. Als Consultant en Senior Capital Coach geeft ze organisatieadviezen aan management en directie en implementeert ze organisatieveranderingen. Ze richt zich in het bijzonder op veranderingsprocessen in organisaties en in mensen, persoonlijke efficiency en ontwikkelingstrajecten.

Internationaal Instituut voor Toepasbare Psychologie

Door de jaren heen heeft Bureau Land zich internationaal ontwikkeld als een belangrijke speler op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo wordt er getraind in Hongkong, Ierland en Macedonië en is de doelstelling om internationaal nog meer te verbreden. Ook in Nederland geniet het Instituut in alle provincies bekendheid. In Nederland traint het Instituut in alle branches: overheid, financiële sector, onderwijs, medische sector, zorgsector, profit- en non-profitorganisaties.

Specialiteit

Drs. J.A. Land staat bekend als Systemisch Specialist. Systemische dynamieken onderscheiden en ontvouwen is een van haar specialiteiten: Systemisch Specialist  voor organisaties, teams en families. Ook Internationaal is zij hierin heel actief, momenteel worden de activiteiten in Ierland verder uitgebreid en zijn we als Instituut bezig ons te vestigen in Macedonië.

Confronterende Compassie

Joke Land staat bekend om haar  specifieke stijl. Deze  “Confronterende compassie”, is  haar handelsmerk als psycholoog. Met haar Confronterende Compassie stijl behaalt zij snelle resultaten met mensen op individuele basis, met teams en met kleine en grote organisaties.