Wie is Suze Osseman? 

Suze Osseman is NLP Master Practitioner en Trainer / Coach op het gebied van lichaamswerk, meditatie, massage, presenteren, Communicatie en Reiki. Daarnaast is zij al jaren Coach bij een werk leer organisatie in Noord Nederland en is zij Consulent geweest bij een Arbeidsbureau. Sinds 2008 werkt Suze als gasttrainer bij Bureau Land, als Bodywork Trainer en Communicatie Trainer in de breedste zin van het woord.

Personal Trainer

Suze Osseman traint de deelnemers in onze opleidingen en leergangen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling. Dit doet zij in groepen, waarbij Suze haar focus altijd ligt op de individu. Doen wat bij jou past is haar motto. Ze zal je hierbij altijd wel uitdagen net een stapje verder te gaan dan dat je gewend bent.

Capital Coach: Lichaamsbewustzijn

Suze Osseman manifesteert zich als trainer voor deelnemers als een passievolle trainer vol overgave voor haar vak. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk voor deelnemers. Die daardoor kanten van zichzelf ontdekken en laten zien, die ze nog niet kenden. Ze durven buiten hun comfortzone te gaan. Suze’s stijl kenmerkt zich door: plezier, uitdaging, passie, echtheid, stilte en een diep bewustzijn van jezelf op energieniveau en die weer kunnen vertalen naar de praktijk.

Persoonlijke groei en lichamelijke bewustwording

Suze danst al haar hele leven voor haar plezier, met hart en ziel. Van disco naar transformatiedans, 5 ritmes en  Biodanza. Suze volgde de opleiding Biodanza in Amsterdam van Patricia Martello en is lid van de BWA school. En volgt de laatste jaren lessen in Vital Development, dans voor persoonlijke groei en lichamelijke bewustwording. De inzichten uit Biodanza, NLP, Reiki en Lichaamswerk integreert ze in haar werk als Trainer / Coach, waardoor een diepgaande transformatie plaats kan vinden.