Communicatie

Met de competentietrainingen van Bureau Land maken uw medewerkers een sprong in hun Professionele Ontwikkeling. Wat het onderwerp van de training ook is, na afloop van de training kunnen zij de kennis en kunde toepassen in de praktijk. In de trainingen wordt onder andere gebruikgemaakt van het gedachtegoed van NLP,  Systemisch Werk, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Sociologie, Linguïstiek, Filosofie en Managementtheorieën. Onze trainers hebben ruime ervaring in het trainen van professionals in zeer uiteenlopende organisaties en bedrijven en hebben naast kennis van de competenties/vermogens veel inzicht in organisatie-dynamieken, groepsdynamica en psychologie. Onze trainingen kenmerken zich door een heldere en praktische aanpak, gericht op de toepassing in de praktijk.

Communicatie

Communiceren, iedereen doet het dagelijks. Maar hoeveel van onze communicatie is daadwerkelijk effectief en doeltreffend? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we wat we willen oproepen met onze communicatie ook daadwerkelijk oproepen?

In onze competentietraining Communicatie leert u effectieve verbale en non-verbale Communicatie tools die u in elke situatie kunt toepassen. Deze tools vertalen we in een training-op-maat voor de specifieke situatie van uw organisatie. Uw wensen en doelen voor de training bepalen het specifieke programma. Dit kan bijvoorbeeld gaan om:

  • Klantgericht communiceren
  • Beter leren adviseren
  • Leren overtuigen
  • Beter leren afstemmen op de doelgroep
  • Beter leren luisteren
  • Beter leren samenwerken

Wat het doel van de training ook is, wij zorgen voor een helder programma dat toepasbaar is in de praktijk.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze gegevens vindt u aan de rechterzijde van deze pagina.