Herfst Intensive

Ben jij al wie je wilt zijn? Met Leren Zelf Waarderen sta je sterk in je leven en in je werk!

Herfst intensive  – Leren vanuit jouw eigen zuivere kracht in het leven staan. Dit weekend staat in het teken van lichtheid, intuïtie en innerlijke kracht. We stomen je klaar voor Vertrouwen en Rust in je Zelf.

De data worden binnenkort bekend, dus houd onze website in de gaten! Wil je alvast meer informatie? Bel of mail ons dan!

Leven met zelfvertrouwen

Leren Zelf te Waarderen is niet een vaardigheid die veel mensen meekrijgen. Meestal krijgen we te horen; niet te arrogant zijn, wees netjes, dit doe je niet goed. En voordat we het weten gaan we voorwaardelijk leven met ons Zelf. Als ik dat doe, dan doe ik het goed.. Als ik dat bereik, dan doe ik ertoe. Als, als, als..

Dit weekend gaan we in de lichtheid ontdekken hoe het werkt als je je Zelf kunt waarderen en kunt leven met zelfvertrouwen. Waardoor je kunt ophouden met destructieve zaken als: stress creëren, te hard werken, te veel eten of jezelf afsluiten voor je eigen gevoelens. Je leert meer over het ontwikkelen van je eigen innerlijke kracht in verbinding met de ander, op je eigen intuïtie leren vertrouwen, met kracht en energie kunnen werken. Al met al een weekend waarin je veel bagage krijgt om op te schonen en jouw eigen veiligheid met jezelf leren maken waardoor je de ander en de wereld open tegemoet kan treden. Kom maar op!

Dit weekend is voor jou! Dit weekend gaat over veiligheid laten groeien in jezelf, zelfvertrouwen ervaren, oefenen met afwijzing, ontdekken wat zelfbedrog is en gaat over relaties met anderen. Waarom is dat ingewikkeld? Waarom voel je je nooit goed genoeg? Vergelijk je jezelf met anderen en wil je leren daar mee op te houden?

Lees meer over deze 3 dagen op de site, of bel of mail voor meer informatie naar 085- 130 74 84 of info@bureauland.nl