(Her)schrijf je Loopbaan Verhaal

(Her)schrijf je Loopbaan Verhaal

In deze tijd van dynamiek en verandering draait het om aanpassingsvermogen en eigenheid. Dat klinkt paradoxaal en toch klopt het. Wie stevig staat heeft tegelijk veerkracht. In deze 1-daagse training versterk je je loopbaanregie door stil te staan bij je wortels, je ontwikkeling en je perspectief. Wil je via een kernachtige workshop van 2 middagen hiermee aan de slag? Geef je dan op voor de Training “(Her)schrijf je Loopbaan Verhaal”.

Hoe?
Samen met de andere deelnemers ga je aan de slag met biografische vragen die gaan over vroeger en nu. Je ontdekt waar het voor jou om draait en wat je blijkbaar al heel lang belangrijk vindt. Met behulp van de techniek van “story telling” maak je je actuele loopbaanverhaal. In dit verhaal wordt duidelijk hoe de hoofdpersoon – JIJ dus – in elkaar steekt en wat jouw persoonlijke succesformule is. Na afloop van de traningsdag heb jij een samenhangend loopbaanverhaal en zie je de contouren van je favoriete volgende hoofdstuk.

Begeleiding:
Mieke Verbaarschot is expert in deze methode en heeft brede ervaring met loopbaan gerelateerde training en coaching. Zij deelt graag haar enthousiasme over de kracht van loopbaanverhalen.

Voorwaarden voor deelname:

Er is geen speciale voorbereiding nodig. Je hebt je eigen materiaal – jezelf – bij je. Wel is van belang dat je bereid bent echt te luisteren en te vertellen. Er zijn maximaal 8 deelnemers.

 “Veranderingen gaan zo snel in deze tijd, dat het makkelijk is het contact met jezelf te verliezen. Weten wie je bent en waar je naartoe gaat creëert zekerheid.” – Mark Savickas.