Informatiemiddag

Kennismaken en Oriënteren?

Dat kan altijd bij ons!

Op de voor iedereen toegankelijke informatieavonden geven de medewerkers van Bureau Land  u in korte tijd een inzicht in het hoe en waarom van onze organisatie en het pragmatische karakter van al onze opleidingen. Deze zijn gebaseerd op krachtige theorieën, met een zeer pragmatische uitvoering. Binnen ons curriculum van opleidingen kiest u zelf voor een 1- of 2- of 3-daagse, een Opleiding, een Leergang of een op maat gesneden Business Human Neuro Management-programma of een korte training. Wij geven u advies over de op u toegesneden route van opleidingen en opleidingscyclus.

Eerst volgende informatiebijeenkomst is:

  • maandag 14 mei 2018 om 16:00 in Ansen

U bent van harte welkom, de koffie/thee staat voor u klaar. Aan het einde  van de informatieavond/middag, is er gelegenheid om uw individuele wensen te bespreken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie informatieavond/middag

Als Instituut beschikken wij over diverse locaties.

  • De informatieavonden in Ansen worden gehouden in Het Buiten Land, Kerkdijk 18. De auto kunt u naast de ingang parkeren op de ruime parkeerplaats.
  • De informatieavonden in Groningen vinden plaats in Het Pand van Land, Nieuwe Boteringestraat 96 te Groningen.
  • De locatie voor de informatiebijeenkomst in Leeuwarden  is Post Plaza. Veelal vindt de bijeenkomst hier in de middag plaats.

Aanmelden voor de open informatieavond?

U kunt zich aan de rechterkant van de pagina aanmelden. Mocht dit niet lukken, mail dan naar info@bureauland.nl We zullen uw verzoek per email bevestigen.

Mocht u graag eerst extra informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen met Francien Nachtnebel via fnachtnebel@bureauland.nl of op telefoonnummer 050-5798333

Zij zal uw aanmelding bevestigen, zodat u meteen contact met ons hebt.