Master Class: Leren Presenteren met Impact en Eigenheid

De ontwikkeling gaat verder!

Heeft u de NLP Practitioner Opleiding gedaan en behoefte uw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten en te voeden? Dan is er goed nieuws: er is nog veel meer te ontdekken op het gebied van Toepasbare Psychologie en NLP. In een serie 3-daagse Master Classes kunt u uw kennis en vaardigheden nog meer verrijken. Wilt u meerdere Master Classes volgen? Overweeg dan u aan te melden voor de NLP Master.

Leren Presenteren met Impact en Eigenheid

In deze Master Class ontdekt u hoe u omgaat met lastige situaties en wat daarvan de consequenties zijn. Onderliggend is de vormgeving van uzelf die bepaalt hoe u communiceert, maar ook hoe u in het leven staat, wat u uitstraalt en hoeveel weerklank u krijgt. Met andere woorden hoe u zichzelf presenteert.

U leert hoe u uw eigen zelfwaarde als uitgangspunt kunt nemen bij iedere presentatie van uzelf en uw ideeënWaarmee u het grootste effect vindt bij uw publiek, team, groep. Ontdek uw favoriete presenteerstijl, zodat u overal kunt presenteren, zelfs zonder voorbereiding.

Tevens leert u veel over taal, over de kracht van verhalen en over hoe u deze in kunt zetten in uw presentatie. Leer uw publiek mee te nemen in uw verhaal, zodat u uw boodschap met maximale impact kunt neerzetten.

U leert veel praktische tools die u meteen in kunt zetten in uw werk.

Certificaat

Deze Master Class is tevens te volgen als Master Class van de NLP Master Opleiding en van de Leergang Total Coaching® II. Het is mogelijk een deelcertificaat voor deze Master Class te verkrijgen waardoor u op een later tijdstip in aanmerking kunt komen voor de Certificaten van NLP Master Practitioner (ABNLP-erkend) of Total Coaching® II.