Master Class Systemisch Werk SCDM®: Systemische Copingstijlen

In deze Master Class maakt u kennis met de principes, de theorie, de inzichten en de praktische toepassingen van Viriginia Satir waaronder de Systemische Copingstijlen.

Systemische Copingstijlen. Hoe gaat u / uw cliënt om met de dingen in het leven?

Virginia Satir is een van de grondleggers van Systemisch Werk en is veelvuldig gemodelleerd door de grondleggers van de NLP. Als u Satir haar gedachtengoed kan toepassen op uw werksituaties en/of in uw coachingspraktijk, dan kunt u doorzien, waar de cliënt echt naar toe wil en wat het echte verlangen van uw cliënt is. U kunt werken met systemische vraagstukken van uw cliënt op een zeer directe en duidelijke manier. Daarnaast leert u de verschillende copingstijlen die uw cliënten inzetten te herkennen en hier mee om te gaan. Uiteraard ontdekt u ook uw eigen Copingstijlen en krijgt u inzicht in hoe deze uw leven (soms onbewust) vorm geven.

Deze Master Class kan ook heel goed gevolgd worden voor Persoonlijke Ontwikkeling om inzicht te krijgen in uw eigen copingstijlen / systemische communicatiedynamieken en meer in contact te komen met het verlangen dat daaronder ligt. In deze Master Class werkt u aan uw zelfvertrouwen en zelfinzicht en het letterlijk innemen van uw plek. Het rijke gedachtengoed van Virginia Satir geeft u veel inzichten voor uw groeirichting en het loslaten van oude dynamieken, die u niet meer dienen.

Copingstijlen toepassen in Coaching en uw Professie

Deze Master Class Copingstijlen biedt u rijkdom aan inzichten en kennis die niet mag ontbreken in uw professionele Coach zijn. Uw eigen ontwikkeling als mens en als professional zal met een sprong vooruit gaan.

2-daagse Master Classes Systemisch Werk

De Master Class Systemische Copingstijlen is een van de zes 2-daagse Systemisch Werk Master Classes van de Basis Opleiding Systemisch Werk. Elke 2-daagse Master Class Systemisch Werk gaat in op een ander onderdeel van Systemisch Werk en maakt onderdeel uit van een breed spectrum. U leert over de achtergrond van Systemisch Werk, u krijgt meer inzicht in uw eigen familie- en organisatie systemen en kunt u uw eigen vraag op dit gebied uitwerken.