Master Class: De wondere wereld van de diepzee van het Onbewuste

De ontwikkeling gaat verder!

Heeft u de NLP Practitioner Opleiding gedaan en behoefte uw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten en te voeden? Dan is er goed nieuws: er is nog veel meer te ontdekken op het gebied van Toepasbare Psychologie en NLP. In een serie 3-daagse Master Classes kunt u uw kennis en vaardigheden nog meer verrijken. Wilt u meerdere Master Classes volgen? Overweeg dan u aan te melden voor de NLP Master.

De wondere wereld van de diepzee van het Onbewuste

In deze Master Class maakt u kennis met de diepere laag onder uw overtuigingen: uw waarden en diepere criteria. Welke waarden sturen u (onbewust) aan, waardoor u telkens ander gedrag laat zien dan u van te voren van plan was? Op welke criteria meet u uw leven en maken dat u wel of niet tevreden bent over uzelf? Verander de meetlat = een ander resultaat.

In deze Master Class leert u hoe waarden werkbaar en ook veranderbaar worden als u dat wilt. Tevens krijgt u inzicht in de diepere structuren die al onze cognitieve processen aansturen. Hoe motiveert u uzelf? Hoe neemt u beslissingen? En hoe komt het dat we elkaar soms zo slecht begrijpen, ook al lijken we hetzelfde te bedoelen. Ontdek welke kaders u eigenlijk nooit gebruikt en wat ze u in uw dagelijks leven kunnen bieden.

Een Master Class die veel inzicht geeft en vaak een transformerend effect heeft op deelnemers.

Certificaat

Deze Master Class is tevens te volgen als Master Class van de NLP Master Opleiding en van de Leergang Total Coaching® II. Het is mogelijk een deelcertificaat voor deze Master Class te verkrijgen waardoor u op een later tijdstip in aanmerking kunt komen voor de Certificaten van NLP Master Practitioner (ABNLP-erkend) of Total Coaching® II.