Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® – Coachen & Context

Systemisch Werk leren toepassen voor: Zelf – Cliënt – Team – Organisatie.

De Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® Coachen & Context is de Professionele Verdieping van de Basis Opleiding en basiskennis van Systemisch Werk.

Groei door naar nog meer besef, inzicht en toepasbaarheid met Systemisch Werk voor uw Professie

De Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® Coachen & Context is een opleiding gericht op het werken met systemische dynamieken en het kunnen vertalen hiervan in systemische interventies voor individu en teams. Na afloop kunt u systemische coachinterventies toepassen op individuen, teams en organisaties en heeft u vele nieuwe systemisch werk-theorie en -inzichten geleerd en heeft u uiteraard gewerkt aan uw eigen professionele ontwikkeling.

Voor de professional die weet dat hij of zij er niet meer komt met de traditionele weetjes en feitjes van organisatiekunde

De Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® Coachen & Context bestaat uit 6 aansprekende Master Classes van 2 dagen. De onderwerpen van de Master Classes:

  • De onderbroken uitreiking vanuit de organisatiecontext belicht
  • Symbiose en Autonomie als organisatiedynamiek
  • Organisatie, team en werkrelaties in het licht van Systemische dynamieken
  • Systemisch Coachen & NLP
  • Familiebedrijven, familie of bedrijf? Familiedynamieken in bedrijven, ook al is het geen familiebedrijf 
  • Systemische interventies van Coaches/Leidinggevenden met indviduele klanten & medewerkers

En natuurlijk vele systemische interventies en contextgericht werken t.a.v. de branches waaruit de deelnemers komen: overheid, onderwijs, semi-overheid, familiebedrijven, eenmanszaken, vennootschap onder firma.

U kiest wat u nodig heeft in uw ontwikkeling 

De Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® kent twee richtingen:
Coachen en Context (professioneel) en Verdieping en Ontwikkeling (persoonlijk).

U kunt ervoor kiezen één gehele opleiding te volgen of u kunt Master Classes combineren, waardoor er voor u een op maat gesneden Master Opleiding Systemisch Werk ontstaat. Neem voor een route-op-maat contact op met ons.

Vooropleiding
Van onze deelnemers verwachten wij basiskennis van Systemisch Werk (Basis Opleiding Systemisch Werk SCDM® of een vergelijkbare opleiding). Wilt u specifieke Master Classes uit de Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® volgen, ga dan met ons in gesprek.