Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® – Ontwikkeling & Verdieping

Ziel – Zelf – Ander – Context

De Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® Verdieping & Ontwikkeling is de Persoonlijke Verdieping van de Basis Opleiding en basiskennis van Systemisch Werk. U krijgt nog meer kennis van Systemisch Werk en leert werken met diepe dynamische dynamieken in mensenlevens.

De bedoeling kunnen voelen van het leven dat geleefd wordt

In de opleiding werken we met de diepe systemische dynamieken in het leven van mensen. Het zijn diepe dynamieken, die mensen hun onbewuste, dus ook die van u, meer sturen dan u ooit kunt bedenken. De opleiding gaat in op de thema’s: binding, liefde, afstoting, uitsluiting, gezondheid, geen echt contact hebben, ten diepste kunnen verbinden, een plaats in de wereld vinden. Met uiteindelijk een bedoeling kunnen voelen van het eigen leven dat geleefd wordt.

Het programma

De Opleiding bestaat uit 6 aansprekende Master Classes van 2 dagen.
De thema’s van de Master Classes zijn:

  • De onderbroken uitreiking
  • Stress, Symbiose en Autonomie
  • Acceptatie en Vergeving
  • Systemisch Werk: de diepere betekenissen van symptomen en ziekten
  • Systemische vraagstukken in samengestelde gezinnen en systemen zoals bijvoorbeeld: scheiding, stiefkinderen, adoptie, overleden familieleden en “Patchwork”-families
  • Systemisch Werk met binding, verbinding, relatie en huwelijk

U kiest wat u nodig heeft in uw ontwikkeling.

De Master Opleiding Systemisch werk SCDM® kent twee richtingen:
Coachen en Context (professioneel) en Verdieping en Ontwikkeling (persoonlijk).
U kunt ervoor kiezen één gehele opleiding te volgen, of Master Classes combineren, waardoor er voor u een op maat gesneden Master Opleiding Systemisch Werk ontstaat. Neem voor een route-op-maat contact op met ons.

Vooropleiding
Van onze deelnemers verwachten wij basiskennis van Systemisch Werk (Basis Opleiding Systemisch Werk SCDM® of een vergelijkbare opleiding). Wilt u specifieke Master Classes uit de Master Opleiding Systemisch Werk SCDM® volgen, ga dan met ons in gesprek.