NLP Master Practitioner Opleiding

De NLP Master Practitioner Opleiding biedt u Persoonlijke ontwikkeling op een hoger niveau. Uw ontwikkeling als NLP-er gaat verder. U duikt dieper de NLP in en leert vele nieuwe NLP-technieken. En gaat de de verbanden zien en ontdekken tussen alle NLP-technieken, waardoor u ze nog beter kunt integreren in alle contexten van uw leven. Na afloop van de opleiding kunt u zich met recht NLP Master Practitioner noemen.

Nieuwe krachtige NLP Technieken leren in de NLP Master Opleiding

De Master Practitioner is een intensieve, boeiende opleiding, waarin u zich verder bekwaamt in de krachtige NLP- technieken. Uw leerproces staat centraal en de opleiding is zo opgebouwd dat u er snelle en zichtbare resultaten mee behaalt. U leert nog meer over communicatie en gedrag om het beste uit uzelf en anderen te halen.

De NLP-technieken die u onder andere leert zijn:

Een aantal van de Master Classes van de NLP Master Practitioner Opleiding zijn ook los te volgen (zie de bovenstaande linkjes).

Het proces van persoonlijke groei gaat door

In de NLP Master Practitioner Opleiding leert u de NLP Master Practitioner-technieken praktisch hanteren en toepassen in de diverse contexten van uw leven: werk, prive, relaties.  Het proces van persoonlijke groei gaat continu door. Met als duidelijk einddoel: het integreren van alle NLP-technieken. Bij positieve afronding ontvangt u het NLP Master Practitioner certificaat, gecertificeerd door de American Board of NLP.