NLP Practitioner Opleiding In Het Weekend

Weekend NLP Practitioner

Vanwege de grote belangstelling voor de NLP Practitioner Opleiding bij Bureau Land openen we nog een groep dit voorjaar! We starten met een WEEKEND PRACTITIONER.

Is het ook voor jou tijd om in jezelf te investeren of ken je iemand die dit graag zou willen doen of die je dit gunt? En.. Je wilt niet al je snipperdagen opnemen? Dan is er een eenmalige kans om in Ansen in het weekend de NLP Practitioner Opleiding te volgen. Deze boeiende 15-daagse opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je maakt kennis met krachtige NLP-technieken. Je leert jouw eigen patronen kennen, krijgt sturing over jouw emoties en krijgt inzicht in jouw communicatie en contacten. Het wordt bekroond met het ABNLP NLP Practitioner certificaat! Kom het weekend zinvol besteden in de stimulerende en energieke omgeving van ‘Het Buiten Land’, en start jouw nieuwe week op maandag gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie en heel veel nieuwe energie!

We zijn net gestart met de NLP Practitioner die op werkdagen (woensdag, donderdag en vrijdag) wordt gehouden. Wil je nog instromen in de NLP Practitioner, neem dan snel contact met ons op of meld je aan.

Wilt u ook:

  • uw persoonlijke effectiviteit vergroten?
  • zich persoonlijk ontwikkelen?
  • zicht krijgen op uw eigen unieke kwaliteiten en deze ten volste ontplooien?
  • meer inzicht in uw (non) verbale communicatie en gedrag en hierin bewust veranderingen aanbrengen, zodat u de impact van uw communicatie vergroot?

U leert het in de NLP Practitioner Opleiding.

NLP: ontwikkeling van Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve, boeiende en transformationele opleiding, waarin u de krachtige NLP- technieken leert toepassen in alle contexten van uw leven. In een NLP Opleiding staan het ontwikkelen van Persoonlijke Effectiviteit en Innerlijk Leiderschap centraal.

Wie bent u? Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw kwaliteiten en unieke eigenschappen? En hoe kunt u deze zo inzetten dat u in elke situatie de door u gewenste resultaten behaalt? NLP is toepasbare Psychologie. U ontwikkelt veel inzicht in: Effectieve communicatie, Verandering en Gedrag van mensen en maakt een persoonlijke ontwikkeling door.

Persoonlijke ontwikkeling in een veilige en stimulerende omgeving

In de NLP Practitioner Opleiding doorloopt u alle fasen van het leerproces: onbewust onbekwaam, bewust onbekwaam, bewust bekwaam en onbewust bekwaam. In een veilige en stimulerende omgeving werkt u aan uw persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van uw talenten. Bij positieve afronding van de opleiding ontvangt u het NLP Practitioner certificaat. Na de opleiding bent u in het bezit van NLP-gereedschap dat u direct kunt gebruiken, in zeer uiteenlopende contexten in werk en privé. Deelnemers beschouwen de opleiding als een bijzondere ervaring.

NLP leren toepassen in Coaching

U kunt de NLP Practitioner Opleiding ook volgen als onderdeel van de Leergang Total Coaching® I. Dit zijn de eerste 5 modules van de Leergang Total Coaching® I. In deze Opleiding leert u de NLP-technieken toepassen in Coachingssituaties. Klikt u voor meer informatie op de bovenstaande link

* de vroegboekprijs geldt tot 2 weken vóór start van de opleiding