Power of Presence: Boeiend en impactvol presenteren

Uw presentatie blijft mensen hun hele leven bij

U heeft vast wel eens een presentatie bijgewoond, waar u de adem bij in hield. Geboeid zat te luisteren. De tijd vergat. In uw hoofd allerlei avonturen beleefde. Meelachte en meeleefde met de presentatie van begin tot eind. Wat maakte dat deze presentatie u zo boeide? En belangrijker nog:  Wat kunt ù doen waardoor uw publiek uw presentatie nooit meer zal vergeten? Dat uw presentatie onvergetelijk wordt? Dat heeft te maken met uw charismatische vermogens. Deze vermogens ontwikkelt u in deze training.

Als u met hart & ziel presenteert, genereert u Impact

U leert op ontspannen wijze een presentatie te geven. U krijgt meer sturing op uw (eventuele) zenuwen en angst en leert hoe u uzelf in een ontspannen “state” kunt brengen voor aanvang van een presentatie.

Zo kunt u volledig Present zijn. Mensen die present zijn kunnen met meer dan 100% presenteren. Geen onderschatting, geen overschatting, geen bluf, geen valse bescheidenheid. Present zijn kunt u leren. En als u present bent, kunt u alles inzetten wat u in huis heeft. Als u met hart en ziel uw presentatie geeft, dan genereert u Impact, ook als het spannend is.

In de training “Power of Presence” leert u een impactvolle,  boeiende presentatie te geven, vanuit contact met zowel uzelf als met het publiek. U leert over te brengen wat u werkelijk wilt vertellen op een manier die het publiek zal boeien en zal bijblijven. Zodat u echt het verschil kunt maken met uw presentatie,

Maak het verschil, voor uw publiek en voor uzelf

U leert toepasbaar, psychologisch kapitaal in te zetten tijdens het presenteren. U zult niet alleen in staat zijn precies datgene over te brengen wat u van te voren voor ogen heeft, u wordt blij van presenteren, u heeft er zin in. Achteraf weet u dat u het verschil heeft gemaakt en u bent tevreden en content met uzelf, over de presentatie en over de manier waarop u het gedaan heeft. Zo bouwt u een blijvende blijheid op over uw eigen presentaties waardoor u het weer wilt doen!

De training bestaat uit twee Master Classes, twee individuele trainingsessies en een intervisiegesprek om tussentijds de ontwikkeling tot dusverre en eventuele belemmerende overtuigingen om vrijuit te presenteren te bespreken.