Relatiecoaching

Bent u op zoek naar een onafhankelijk persoon die met een professionele blik naar uw relatie kan kijken? Dan is relatiecoaching een methode die goed voor u kan werken. Bureau Land heeft ervaren relatiecoaches, die veel ervaring hebben in het coachen en begeleiden van echtparen/stellen. Hierbij kan het gaan om kwesties waar bijna elke relatie wel eens mee te maken, het onderzoeken of de relatie verder kan of niet, of het begeleiden van ex-partners, aangaande het maken van afspraken over kinderen/opvoeding. De aanpak kenmerkt zich als: straight (recht-door-zee en no-nonsense), confronterend met compassie, eerlijkheid en humor.

Wat kunt verwachten van Relatiecoaching?

In de relatiecoaching neemt u samen met de Coach de relatie onder de loep. U krijgt inzicht in ieders aandeel in de relatie en wat u er allebei aan kunt doen om de relatie nieuw leven in te blazen of de negatieve spanning en stemming te verminderen. In de Coaching wordt gewerkt aan effectieve communicatie met elkaar en het delen van aan de ene kant (onuitgesproken) irritaties, teleurstellingen en aan de andere kant (onuitgesproken) wensen en verwachtingen. Vaste patronen worden inzichtelijk gemaakt en daar waar nodig doorbroken met als uiteindelijke doel dat het plezier met en respect voor elkaar weer een grotere plek inneemt in de relatie. Soms kan ook blijken dat het beter is om uit elkaar te gaan. Dan kan de Relatiecoach u helpen om de scheiding op een zo respectvolle manier vorm te geven. En heldere afspraken te maken.

Coaching op maat

De Coaching heeft de vorm die u en uw relatie past. U kunt zelf altijd meesturen in het proces van Coaching. In het intakegesprek staan we altijd stil bij het doel van de coaching. Het is ook mogelijk dat eerst een van de partners in Coaching komt.

Voor meer informatie over de coaching kunt u contact met ons opnemen.