Start Coaching

Wilt u een nieuwe onderneming starten? Wilt u een sparringspartner voor uw ideeën vanaf de de fase van het daadwerkelijke starten en de hele procedurekant daarvan, die u blijft volgen nadat u eenmaal gestart bent? Bent u op zoek naar iemand die u prikkelt en aanmoedigt in uw plannen en die heldere adviezen geeft? Bij ons vindt u Coaches die de confrontatie aan durven te gaan en voldoende realiteitszin hebben om samen met u een inschatting te maken van de kansen, de bedreigingen, sterktes, zwaktes en natuurlijk uw USP!

Ontwikkel uw ondernemerschap met Start Coaching

De Start Coaching van Bureau Land biedt u een frisse start van uw onderneming, vanaf de voorbereidingsfase tot het daadwerkelijke starten en de hele procedurekant daarvan. De coaching is gericht op het ontwikkelen van uw ondernemerschap. Het gaat erom u in beweging te brengen en uw prestaties te verbeteren. Het gaat om het zien van kansen en om tegenslagen te overwinnen. U wordt voorbereid op het ondernemerschap en uw leiderschap ten aanzien van uw omgeving en personeel.

Een intakegesprek voor Coaching-op-maat

De startcoaching heeft de vorm die bij u en uw organisatie past. Een intakegesprek om uw wensen en ideeën ten aanzien van de coaching te bespreken maakt uiteraard deel uit van het traject. Wilt u meer informatie over de startcoaching bij Bureau Land? Neem dan gerust contact met ons op. Onze contactinformatie vindt u aan de rechterzijde van deze pagina.