Master Class: Coachen en Geavanceerde NLP, Diepe Criteria en Onbewuste Programmering

De Master Classes Coachen van Bureau Land  zijn 3-daagse Coach Trainingen, waarin telkens een specifiek onderwerp van coachen wordt behandeld. In deze Master Class zijn dat: waarden & metaprogramma’s. De Master Classes kunnen als op zichzelf staande coach training gevolgd worden voor verdere verdieping en specialisatie. Voor een complete ontwikkeling als Professioneel Coach kunt u bij ons de Leergangen Total Coaching® I & II volgen. Deze Master Class maakt onderdeel uit van de Leergang Total Coaching® II.

Coachen en Geavanceerde NLP, Diepe Criteria en Onbewuste Programmering

In deze Master Class leert u het verschil tussen het bewuste en onbewuste.
De onderwerpen zijn onder andere:

  • Diepe onbewuste filters in de dagelijkse praktijk.
  • Coachen: bewust en onbewust.
  • Verschil tussen het bewuste en onbewuste.
  • De Coach en de relationele spelletjes van de cliënt.

Diepe Criteria

Het onbewuste filter Waarden en alles wat met waarden te maken heeft, staat centraal in de Master Class. Waarden sturen vaak ons gedrag, zonder dat we ons daar bewust van zijn. U krijgt inzicht in de verhouding tussen aannames, overtuigingen, waarden, vaardigheden en gedrag en omgeving. U maakt een waardenanlyses per context en leert hoe u deze met uw cliënt bespreekt. Ook worden waarden ingezet als communicatie-instrument.

Onbewuste Programmering

Daarnaast leert u in deze Master Class de grote onbewuste programma’s: de metaprogramma’s. Metaprogramma’s zijn grote onbewuste programma’s die vormgeven op onbewust niveau aan al uw interne processen. U wordt zich bewust van uw eigen metaprogramma’s en de effecten daarvan. Daarnaast kunt u tegen een aanvullend bedrag, een metaprogramma analyse van uzelf laten maken. Kennis en inzicht in de metaprogramma’s heeft vaak positieve gevolgen voor: samenwerking, communicatie, afstemming en teamontwikkeling.

Certificaat

Deze Master Class is tevens te volgen als module van de NLP Master Practitioner opleiding en uit de leergang Total Coaching® II. Het is mogelijk een deelcertificaat voor deze module te verkrijgen waardoor je op een later tijdstip in aanmerking kunt komen voor de Certificaten van NLP Master Practitioner (ABNLP-erkend) of Total Coaching® II.